Leave Alam Kita a review

Have you been to Alam Kita and would you like to share your experiences?

Post your review on our Facebook-pagina or at our Google reviews to let our future guests now why Alam Kita is perfect for them.

Our Facebook reviews

Alam Kita
5.0
Based on 20 reviews
powered by Facebook
Angelique Sprenkels
Angelique Sprenkels
2020-02-20T13:44:46+0000
Alam Kita, my secret garden. Voor een retreat van 10 dagen kwam ik hier aan. Alam Kita geeft je precies wat je nodig... heeft werd mij beloofd. Wat een avontuur, wat een liefde, het gaf mij zoveel meer dan dat. Dit was de mooiste en meest waardevolle reis ooit. Hier voel je je thuis, niets moet, alles mag, de tijd staat hier stil. Heerlijk verblijf, lieve en hardwerkende mensen, voor altijd in mijn hart en zeker tot gauw weer ziens !read more
Marit Fokkenrood
Marit Fokkenrood
2019-11-11T09:23:31+0000
Ik kwam "per ongeluk" bij Alam Kita terecht als backpacker. Ik was toe aan ontspanning tijdens mijn toch wel uitdagende... backpack reis. Wat ik vond was het perfecte plaatje!Alam Kita is precies wat je nodig hebt op het juiste moment. Rust en vredigheid met een huiselijke sfeer. Margo en haar vriendelijke medewekers zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en ze veroveren een plekje in je hart waardoor het lastig wordt om afscheid te nemen van deze prachtig plek. Er is van alles te beleven aan activiteiten vanuit Alam Kita, denk aan snorkelen en scooter rijden. Maar als je gewoon even lekker niks wil zit je hier ook op de goeie plek met een heerlijke prive plek aan het strand en een super bungalow huisje met een buitendouche. Bedankt Alam Kita! Sampai jumpa lagi. 🙋‍♀️read more
Debbie Samuel
Debbie Samuel
2019-10-29T14:34:46+0000
It's one of the most beautiful places I've ever known in Indonesia. The hotel owner Margo is a very special person. ... Very sensitive and warm. Contribute wonderfully to the ambiance of the hotel or a resort located in a grove on the water's edge. Holistic treatment can be obtained from Margo the name of the owner of the place. Employees are warm and welcoming people. The service and food are wonderful, clean and well maintainedread more
Gî Gîrìñdrä
Gî Gîrìñdrä
2019-10-19T11:28:55+0000
Such an amazing place, the staffs were super friendly, the food was fantastic. The atmosphere was top-notch! What a gem!
Anita Brgmns
Anita Brgmns
2019-10-16T14:25:10+0000
Te veel om op te noemen!- ervaar de relaxe sfeer op deze magische plek- de gastvrijheid van Margo en haar staff -... de fantastische houten huizen met geweldige buiten douche - de heerlijke yogalessen met uitzicht op de kraakheldere zee en de wuivende wind door je haren- de snorkeltour naar 3 adembenemende eilanden en prachtige spots met kleurrijke vissen- het ontbijt!! - de massages- alle hulp die je krijgt bij het ontdekken van het eiland- scooter huren!Ben je op Karimunjawa? Dan is dit THE PLACE TO BE!!read more
Pierre Yves
Pierre Yves
2019-10-06T10:46:01+0000
As retreat, for peace and quiet, or just a relaxing time, that is the perfect haven!
Wilma Verhagen Moerman
Wilma Verhagen Moerman
2019-08-15T07:01:11+0000
wat een geweldige plek! met lieve ,zorgzame mensen. heerlijk eten. de retreat was fijn en yogalessen olv Roos prima en... goed rekening houdend met verschillende niveaus. voor herhaling vatbaar dus!read more
Taufiqulhadi
Taufiqulhadi
2019-07-07T11:05:24+0000
sungguh indah alam kita skarang...semoga alam kita menjadi lebih indah & lebih nyaman dari sebelumnya
Zamirunnizar
Zamirunnizar
2019-07-04T02:45:56+0000
saya suka dengan halaman ini
Nathalie Niestadt
Nathalie Niestadt
2019-05-13T17:07:45+0000
Heerlijke week gehad, wat een warm welkom en vriendelijke mensen. Ook n prachtig eiland om per scootertje te ontdekken.
Stef Schoolderman
Stef Schoolderman
2019-05-12T11:27:15+0000
Beautiful place to stay or to join a retreat ❤
Flim Reydon
Flim Reydon
2019-05-07T10:30:35+0000
1. Margo heeft met haar geweldige team een plek gecreëerd waar je heelt. Op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Alam... Kita is een parel in “de Gordel van Smaragd” zoals mijn vader zijn geboorteland vaak noemde.Het is nog ongerept en puur. De mensen, de natuur, de eenvoud. Alam-Kita is een balsem voor de ziel.Je hoeft niets te “doen”, er gebeurt van alles vanzelf. Door de authentieke inrichting en liefdevolle verzorging van lokale jonge mensen onder het waakzame oog van de oprichtster en creator van deze bijzondere krachtplek, vallen veel puzzelstukjes van je leven op z’n plaats. Tijd die niet van mij is maar van de Indonesiërs, zoals ze al eeuwen geleefd hebben. 2. Wat ik mee naar huis heb genomen? Een dierbare herinnering aan het geboorteland van mijn vader en mijn Javaanse grootmoeder. Een plek waar ik herinneringen heb opgehaald en aan den lijve heb ervaren wat men vroeger noemde “ tropenjaren”. Het is makkelijker je warm aan te kleden dan te ontsnappen aan de “koperen ploert”. En toch…. die dwingt me om het rustiger aan te doen, slow down, de tijd nemen om te overdenken, het verleden, het heden en de toekomstread more
Evening Lectures
Evening Lectures
2019-03-27T12:57:44+0000
Sarah en ik hadden de eer om de allereerste yogaretraite in Alam Kita te mogen beleven. Fantastische, gevarieerde... lessen van Ymara in de pendhopo met uitzicht op zee. Gezellige avonden, lekker eten van Bu Kartini, mooie gesprekken, leuke uitstapjes en ook nog eens heerlijk geslapen in de mooie traditionele huisjes. Dank Margo en de rest voor de fijne tijd. Een onvergetelijke herinnering.read more
Babette Bijloo-Kaal
Babette Bijloo-Kaal
2018-12-14T11:17:07+0000
Ik promoot de uitkomst van een droom die vanuit een natuurlijke innerlijke oerbehoefte nu waarheid is.
Eric Van Belle
Eric Van Belle
2018-10-31T11:58:03+0000
What a fantastic place...Could only stay for 1 night..but coming back for another 364 days....A great escape to a... tropical paradise.read more
Agus Priyanto
Agus Priyanto
2018-10-12T04:06:58+0000
Can't wait too long to visit Alam Kita.
Andri Setiyawan
Andri Setiyawan
2018-08-08T12:31:40+0000
Tempat yang indah nyaman Tempat yang tepat untuk berssntai
Harmaidi Medi
Harmaidi Medi
2018-07-17T13:26:26+0000
Selamat dan sukses untuk alam kita dan menjadikan kenyataan besar agar semua segera terwujud sesuai mimpi dan... rencana....read more
Elsje Smits
Elsje Smits
2018-01-09T09:45:38+0000
Op 29 december j.l. kwam ik na een nogal heftige periode aan op Karimunjawa. Ontredderd, gestresst, over m’n toeren,... mezelf misschien wel even kwijt.... nu 10 dagen later ben ik weer de dame die ik in mijn hart ben. Optimistisch, vrolijk, verbonden, vol vertrouwen, het leven tegemoet lachend...Dank Alam Kita voor mijn prachtige verblijf! Jullie zijn, gastvrij en liefde heeft mij weer laten opbloeien en mijn kracht teruggegeven. Ik heb 10 dagen mogen ervaren waar het leven omgaat in al haar simpelheid en contact met de natuur. Alles maken van materiaal dat omhanden is. Met weinig elke avond voldaan in slaap vallen. Een mooie spiegel voor mij als Westerlinge. Heel veel succes met het opbouwen van dit prachtige stuk land en jullie geweldige plan! Ik raad iedereen aan die voor welke reden ook zichzelf een groot kado wil geven naar Alam Kita te gaan. Yoga, meditatie, massage, wijsheden, ceremonies, eiland hoppen, paradijsjes bekijken, zwemmen, snorkelen, tot rust komen... alles kan niks moet. Het was daarom super! Dankjewel lieve Margo en Kapi, Wawan en lieve buren, jullie zitten in m’n hart! Ik kom graag weer terug! Liefs Elsjeread more
Daan Lubbers
Daan Lubbers
2018-01-07T13:50:27+0000
Linda Korevaar
Linda Korevaar
2017-11-12T21:54:23+0000
Geweldig initiatief! Wie wil er nu niet tot rust komen in zo'n tropisch paradijs.
Next Reviews
Leave your review